Izazovi odrastanja

Осећаш да ти недостаје мотивација за учење, желиш дужи излазак у град али не знаш како да питаш родитеље, посвађала си се са најбољом другарицом, група дечака у школи ти се стално подсмева или те вређа, тешко ти је да научиш чињенице за тест…!
Ако имаш неки проблем или дилему и значила би ти помоћ у виду сугестије и коментара, пиши нам <спан цласс=“CyrLatIgnore“>(иванавулиц89@гмаил.цом)</спан> , а дипл. психолог Ивана Вулић ће покушати да ти помогне.
Када нам пишеш, покушај да што прецизније опишеш проблем или недоумицу. Не мораш се потписивати, или се можеш потписати надимком или измишљеним именом, а ми у сваком случају нећемо објављивати идентитет особа које нам пишу. Уколико желиш можеш нам дати сагласност да твоју причу и наш савет поделимо на нашем сајту јер би то могло помоћи и твојим вршњацима које можда муче исте дилеме.
Немој очекивати готова решења или рецепте за успех. Увек постоји више начина за решавање проблема а многи од њих су ефикасни, али избор у великој мери зависи од твојих особина, квалитета односа који си изградио са другима и уобичајних начина поступања. Наша намера је да пружимо подршку и подстацај за разрешавање дилема, а највећу одговорност и заслугу за успех у превазилажењу проблема заслушујеш ти!