BRZO SVI U BIBLIOTEKU!

Često podsećamo jagodinske čitaoce da svaki put kad dođu u biblioteku, slobodno iznesu svoju želju. Da obaveste naše bibliotekare koju bi knjigu voleli da vide na policama gradske biblioteke, a bibliotekari će u spisak deziderata upisati tu želju. Na osnovu tih želja, osnivač biblioteke, Skupština grada Jagodine finansiraće narednu nabavku knjiga.

Ovih dana je realizovana takva jedna nabavka i biblioteka je postala bogatija za knjige koje su naši čitaoci tražili – u vrednosti od oko 100.000 dinara!
Među nabavljenim knjigama našli su se potrebni i popularni naslovi za najmlađe, a za one starije su stigle knjige iz oblasti popularne psihologije i beletristike. Po obradi, u fondu Odeljenja za odrasle i Dečijeg odeljenja naći će se nove knjige Jasminke Petrović, K. DŽ. Doerti, ali i Vedrane Rudan, Vanje Vulića i Vesne Dedić.
Ovom prilikom podsećamo naše korisnike da, ako je knjiga koju traže trenutno izdata, treba da iskoriste povoljnost mogućnosti rezervisanja knjige. Bibliotekari sa odeljenja će, kad korisnik izrazi želju da rezerviše knjigu, upisati na listu rezervacija broj članske karte korisnika i, čim knjiga bude vraćena, obavestiti čitaoca koji je knjigu rezervisao.
Ako korisniku treba preporuka za čitanje, upućujemo ga na servis Preporučujemo /https://jabooka.org.rs/category/preporucujemo/ na sajtu biblioteke. Vidimo se u biblioteci!